emiliabonnevier

Gråter av alla möjliga anledningar idag..

..Men just nu är det av lycka!

Har alltid haft nära till tårar, men nu börjar det nästan bli lite bisarrt haha. När jag läste imorse att The Weeknd ska spela här i februari blev jag självklart väldigt taggad, men nu så bara satt jag och verkligen tog in det och insåg att HERREGUD THE WEEKND SKA SPELA I SVERIGE!!! Är så himla lycklig över detta och vill verkligen inte vänta ända till februari, men samtidigt tror jag att tiden fram tills dess kommer att gå snabbt. Och så verkar det som att Carro vill följa med, så skönt att känna NÅGON annan som faktiskt till och med brytt sig om att lyssna på hans senaste album som är så JÄVLA bra. Och om någon vecka släpper han ett nytt and I can't fucking wait. Och hans musik är bland den enda som jag faktiskt kan lyssna på fortfarande for certain reasons. 

Asså åh. Bara ÅH.

     Vet att jag har länkat alla dessa förut, men de är så värda att bli lyssnade på haha. <333

New York, New York..

Idag har jag verkligen ingen bra dag. Skulle egentligen behöva sitta med hemtentan någon timme till men det känns ganska meningslöst när tårarna inte kan sluta rinna. Istället sitter jag och drömmer mig tillbaka till drömmarnas stad som jag förra veckan hade turen att få uppleva än en gång tack vare min fina mamma. Varför ska ens känslor gentemot en stad vara så mycket enklare än de gentemot en människa?

                              

Miss you already.

Igår åkte min kära syster och hennes kompis Clara iväg på sin resa. Är så glad för deras skulle för jävlar vad de har kämpat och jobbat i sommar haha. Men jag saknar dem nästan redan. Eller egentligen är jag kanske mer sjukt avundsjuk på dem. ;)

Nu sitter jag ensam på mitt rum en lördagkväll medan min roomie har förfest på andra sidan dörren med typ alla andra som läser läkare, fast de kommer hit i omgångar. Sååå att så patetisk ser min kväll ut. :))) Men det är nog lika bra för jag måste fortsätta skriva min hemtenta imorgon.

Ha en bättre kväll än mig!

Literally me. 😅😂

One last day.

Inte riktigt haft lust att blogga på sistone, not that anyone cares haha..

Idag har jag iallafall umgåtts med familjen hela dagen. Min syster påbörjar sin resa till Afrika/Oceanien/Asien på fredag och min pappa flyttar till Martinique i ett halvår om två och en halv vecka. Och jag och mamma åker (fortfarande förhoppningsvis) till New York imorgon. Så det här var sista gången vi alla kunde vara samlade på åtminstone ett halvår. S J U K T. Alla bara försvinner lol. Tur man har mamma kvar och kompisar i både Uppsala, Stockholm och Linköping.

Nu måste jag nog gå och lägga mig, planet går inte förrän typ 12.20, men måste gå upp typ 8. Det här med att gå upp är inte min starka sida längre az. 😩

Ha en fin kväll, hörs om några dagar. :)

Godaste middagen på länge som vi åt på en italiensk restaurang på söder ikväll.

Ni är bäst. ❤️

The angel from my nightmare.

I miss you.

En grå lördag med ett bra humör.

För ikväll ska jag träffa Maddie och Bexie! Har på allvar inte träffat Madde på snart ETT ÅR så jag ser jättemycket fram emot ikväll. <3

Innan jag träffar dem ska jag dock tvätta håret, vika tvätt (tvättade fyra maskiner igår så nu har jag äntligen alla mina kläder igen 🙌🏼) och åka till systemet för att köpa en flaska vin. Får se vart kvällen för oss, men tror vi pratade om en drinkkväll. :)

Nu ska jag dricka upp mitt te innan jag tar tag i dagen, ha det fint! <3

Två sjukt oklara bilder från Stocken i torsdags haha..... Men hade sjukt kul, hip-hopkväll kan ju inte bli annat än bra. 

Städdag.

Idag är jag ledig så jag tänkte ta och passa på att städa lägenheten, det behövs VERKLIGEN. Ska även se om det finns tvättider idag för jag har inte tvättat sen jag kom hit i slutet av augusti hehe.. Har hänt lite grejer som gjort att jag inte riktigt varit mig själv på sistone som ni kanske förstått, plus att det är sjukt mycket i skolan. Om det fortsätter vara så här fint väder ska jag nog passa på att ta en PW i stadsparken också, var så länge sen och det är så himla mysigt där. :)
Ska försöka göra i ordning ett schema för dagen nu, hoppas ni får en fin dag. <3

Måste bara dela med mig av det här receptet från köket.se! DOG hur gott det blev, och inte alls lika svårt som jag tycker att Tom kha gai brukar vara att göra!

He's done it again.

Han kan han. <3

Upp