emiliabonnevier

Träningssuget är inte nådigt!

HERREGUD vad träningssugen jag är hahah! Har verkligen lust att gå till gymmet och kötta gärnet, men det går inte dels pga. jag är i Sollentuna, dels pga. gymmet är stängt idag. Såååå det får vänta tills imorgon tråkigt nog. Har ätit och druckit fruktansvärt onyttigt på sistone och känner att jag måste ta tag i att leva ett sundare liv nu, dock tycker jag det är superviktigt att unna sig, för vad är annars meningen med att leva? Funderar iallafall på att kanske köra ett yogapass, har suttit obekvämt i den här soffan i flera dagar nu känns det som och min rygg börjar ta stryk av det, kanske blir bättre med lite yoga då tänker jag. Och så tänker jag bada badkar med någon bra serie ikväll! MEN! Först och främst ska jag fortsätta med mitt PM, och det ska jag göra nu! Ha det bra!

Passar på att visa lite bilder från helgen. I fredags blev jag bjuden på brunch på Greasy spoon av bästa Becka, Astrid och Madde som försenad födelsedagspresent. Huuur gott och mysigt som helst, sånt ska man göra oftare!

Efter brunchen var vi en sväng förbi körsbärsblomningen på Kungsan, vackert som vanligt men tyvärr väldigt kallt och dåligt väder så vi orkade inte stå där så länge haha.

Sen på lördagen blev jag bjuden på påsklunch hemma hos familjen Lundkvist vilket jag blev överlycklig över då min familj inte är hemma och de är lite som en extrafamilj för mig eftersom jag känt dem så länge, även det hur mysigt som helst!

                         

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas