emiliabonnevier

Livets mest oproduktiva dag någonsin.

Igår såg jag på Klart.se att det skulle regna hela dagen idag. Redan då bestämde jag mig för att ha en dag idag utan några som helst måsten. Så. Himla. Skönt. Inte för att jag har sådär fruktansvärt mycket måsten i mitt liv i normala fall heller, men ändå skönt att kunna ha sådana här dagar. Så jag vaknade runt 10, åt frukost i sängen framför Moana (första gången jag såg den idag och den var verkligen över mina förväntningar!), sen blev det strömavbrott och då sov jag i två timmar hahah... Nu hade jag dock tänkt gå till affären och handla lite ingredienser till min vegetariska halloumilasagne som jag tänkt göra ikväll, ändå skönt med lite luft.

Hade!

Fick en impuls i förrgår att jag skulle klippa halvlugg. Sagt och gjort var jag hos frisören igår, tog fem minuter och kostade 150 kr och inget har någonsin varit så värt förut haha.

Om man ska ta och ta tag i det här igen kanske.

Har haft en fantastisk sommar trots (eller snarare pga. kanske?) jobb nio av typ tolv veckor. Pga. jobbet har jag därmed även haft helt fullt upp vilket jag älskat, men bloggen har fått "lida". Nu är jag dock tillbaks i Uppsala och mitt tråkiga icke-liv (vilket jag dock ska försöka göra något åt) så jag vill nog även återgå till bloggandet. Då får jag åtminstone lite mer att göra om dagarna plus att jag faktiskt tycker det är rätt kul. :) Hoppas nån vill läsa!

Upp