emiliabonnevier

Denna helg i bilder.

Tänker börja denna helg med torsdagen då en stor händelse inträffade då, nämligen att jag träffade pappa igen för första gången sen i december! Han har ju varit i Martinique sen i november, men jag var där och hälsade på i december. Jag, mamma och pappa hade i alla fall en mysig dag i solen hemma i Sollentuna, och avslutade kvällen med sommarens första grillning. HELT underbart!

På fredagen fyllde min käre roomie Carro år, så jag och Anna tog oss upp kl. 7 för att väcka henne med cupcake och present på sängen. Sen skulle hon till skolan och vi gick och la oss igen till klockan 10 hahah... Dagen gick och jag städade undan lite osv., eftersom det vankades 20-talsfest hos oss på kvällen. Vi blev nog ca 40 pers, och vi satt ute på uteplatsen till att börja med och grillade, drack, pratade och några spelade kubb. Det var så himla skönt väder och man kunde sitta ute barbent och utan jacka till åtminstone klockan åtta, helt underbart! Har hur som helst aldrig känt mig så fancy som jag gjorde i lördags haha! Tyvärr glömde jag ju såklart spara ner mina my story-bilder på mobilen, och Carro har gruppbilderna, så får bara bli lite selfies här.

Trots att jag drack typ åtta glas vatten (alltså på riktigt) under fredagsskvällen vaknade jag inte direkt på topp igår på lördagen. Var ju inte direkt bakis men var ändå helt sjukt seg. Jag och Carro städade lägenheten, gick ganska snabbt då mycket var undanstädat sen innan. Sen fastnade jag i sängen framför Big little lies (så bra!!!) och nya säsongen av SKAM. Gillar fan verkligen den här säsongen, förstår inte alla som inte gör det? Sen vart jag sjukt sugen på godis vilket händer typ en gång vartannat år, så jag kände att jag faktiskt kunde unna mig det trots all alkohol jag druckit den senaste tiden haha... Idag ska jag faktiskt ta tag i mitt liv igen, tänkte gå en promenad till Willys snart och handla inför en supergod sallad jag hittade på internet igår, och så ska jag träna bodycombat i eftermiddag också! Länge sen nu....

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas