emiliabonnevier

Förra helgen i bilder.

Förra helgen började med skvalborg i Uppsala. Här firar vi ju inte bara Valborg en dag utan egentligen fyra. Jag kände dock att tre dagar räckte ganska gott och väl hahah... Blev tyvärr bara lite selfies denna dag. :( Men jag var i alla fall på förfest med Carro innan vi cyklade till snerkan för Dada Life som var GRYMMA! Dansade sjukt mycket och hade askul trots att man tappade bort alla titt som tätt hahaha......

På lördagen var det dags för kvalborg. Dagen började med brunch med Becka och hennes kompisar hemma hos Tova, innan vi drog vidare på en förfest där vi stannade till kvällen då vi återigen drog till Snerikes. Denna gång var det Cascada som spelade och jag tappade bort alla på en gång hahah..... Hängde dock med en av Beckas kompisar och dansade lite till Cascada innan vi kände att det räckte och gick in och drack istället. :)

På söndagen och alltså själva Valborgdagen tog vi lite sovmorgon vilket var välbehövligt efter två dagars konstant festande hahah, men vid 12-tiden tog jag, Anna och Carros kompisar Ellie och Filippa vårt pick och pack mot stan för att köpa lunch, innan vi tog oss vidare mot ekoparken där vi hittade Ellie och Filippas kompisar och slog oss ner hos dem. Helt sjukt mycket folk som vanligt men vi lyckades hålla koll på varandra någorlunda. Mot kvällen drog vi mot vad som nog skulle vara en förfest men det slutade med ganska tidig hemgång. Söndagen var ingen rolig dag hahahh... Man kände av tre dagars supande ganska rejält, så bortsett från en brunch i solen med roomisarna blev det sänghäng hela dagen.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas